Notícies

Divendres, 9 de novembre del 2018

Es celebra a Tiana la Mesa de Coordinació Operativa Inter policial

MCO.JPG

Instrument clau en matèria de seguretat pública i prevenció

Ahir dijous es va celebrar a Tiana la Mesa de Coordinació Operativa Inter policial que és l'òrgan permanent i estable de coordinació i cooperació policial en les actuacions en matèria de seguretat pública orientades a l'assoliment dels objectius fixats per la Junta Local de Seguretat.

L’Alcaldessa de Tiana, la senyora Esther Pujol, a banda de donar la benvinguda als membres que la formen, ha traslladat com ja va fer fa uns dies al Consell Executiu de l’Assemblea de la Federació de Municipis de Catalunya (http://bit.ly/2Dbqaep) les preocupacions en matèria de seguretat que comparteix amb d’altres alcaldes.

Malgrat l’índex delinqüencial de Tiana continua entre els més baixos de la comarca, l’Alcaldessa ha tornat a insistir en la necessitat de comptar amb més efectius dels Mossos d’Esquadra per poder fer un desplegament real i efectiu, així com en la importància de la col·laboració entre cossos policials i l’aposta decidida per campanyes de prevenció en matèria de seguretat pública.

En aquesta mesa hi participen comandaments dels diferents cossos de seguretat presents als municipis. A la d’ahir, celebrada al nostre poble, hi van assistir el cap, el sots cap i la cap de seguretat ciutadana de l’ABP de Premià de Mar, així com els caps de Policia Local de Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt, Cabrils, Premià de Mar, Premià de Dalt, Masnou, Teià, Alella, Montgat i Tiana.

Com a convidat també hi va ser present el cap de Forestal amb qui es van tractar temes com la presència de l’abella asiàtica, la problemàtica dels porcs senglars i els incendis a la comarca.

La Mesa de Coordinació Operativa Inter policial és un instrument clau en matèria de seguretat pública i prevenció.