Notícies

Dimecres, 10 de febrer del 2016

El dia 14 de febrer se celebra la segona edició de la canicross 9 pins

Cursa de muntanya on els participants corren juntament amb el seu gos

El Canicross 9 Pins, es tracta d’una cursa de muntanya on els participants corren juntament amb el seu gos, units amb un material específic que permet aprofitar al màxim la força del gos quan estira. Així que podem dir que és un esport d’equip.

El recorregut consta de 9,2 km. i més de 300 metres de desnivell positiu.

Com a novetat hem afegit una nova categoria per als més veterans.

Hi haurà un total de 4 categories dividides en masculí i femení: Júnior, Sènior, Màster 1 i Màster 2.

L’organització torna a anar a càrrec de les protectores d’animals ABAM i APROPA’T juntament amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament. També comptarem amb la col·laboració d’entitats del poble com el Club Excursionista Tiana i el Dr. Mascaró, i aquest any també l’ACIST hi posarà el seu granet de sorra.

La cursa té una finalitat solidària, i tot el que es recapti amb les inscripcions i amb la resta d’activitats, anirà destinat a les protectores d’animals de Montgat i Tiana. L’esdeveniment no només ha de servir per recaptar fons, sinó també per promocionar i incentivar les adopcions d’animals i fomentar el voluntariat.

Tornarem a tenir les exhibicions dels gossos del Club Agility Badalona, que ens mostraran la velocitat i agilitat amb la que passen els obstacles d’aquesta disciplina. També hi haurà servei de bar, botifarrada, música, sorteig, etc…

Els horaris de les activitats seran els següents:

08:30h Lliurament de dorsals als participants.

10:00h Sortida canicross.

11:30h Finalització canicross.

11:45h Entrega de premis.

12:00h Exhibició Agility.

12:30h Sorteig i fi de festa.

El Parc Joan Armengol tornarà a ser el centre neuràlgic de totes les activitats i el punt de sortida i arribada del canicross

Per a més informació de l’esdeveniment podeu entrar al lloc web: canicross9pins.tianat.cat