Notícies

Dimarts, 22 de març del 2016

Formulari on line per opinar sobre el PAM 2015-2019

jornada PAMT

Encara hi podeu fer les vostres aportacions 

L'Ajuntament ha habilitat un formulari on line per facilitar que els tianencs i tianenques puguin dir la seva sobre el Pla d'Actuació Municipal de Tiana 2015 - 2019.

Els principals eixos d’actuació o estratègies són els grans camps on es concentraran els esforços municipals. Aquests grans camps haurien de servir de base per realitzar una distribució de competències entre l'equip de govern, és a dir, hauria d’haver-hi una coherència entre els problemes a afrontar i com s’organitza l'equip de govern per resoldre’ls. El Pla d’Actuació Municipal s’estructura a partir de quatre grans eixos d’activitat. Cadascun dels eixos estratègics recull un seguit d’àmbits i línies d’actuació. Els àmbits estratègics són la formulació en clau estratègica de les prioritats que ha de caracteritzar l’actuació de l’Ajuntament en cadascun dels eixos estratègics prèviament definits.

Si voleu fer aportacions sobre els diferents eixos heu d'omplir el formulari que trobareu aquí: https://docs.google.com/forms/d/17QK2iTcQzhg73JgmHNQVgTnuY440uDYNI4EqDp6YSgs/viewform

Podeu consultar el document complet de l'esborrany del Pla d'Actuació Municipal de Tiana 2015-2019 com arxiu adjunt.