Notícies

Divendres, 5 d'octubre del 2018

Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i el Garden Tiana

signatura garden.JPG

S'hi realitzaran activitats relacionades amb la cultura i el desenvolupament econòmic local

L’Ajuntament de Tiana i en concret les àrees de Cultura i Promoció Econòmica han signat un conveni de col·laboració amb el GARDEN TIANA (CULTIUS EL ROCAR SL) de cessió dels seus espais per a realitzar activitats relacionades amb la cultura i el desenvolupament econòmic local.

Gràcies a aquest conveni, es va celebrar en aquestes instal·lacions el passat 15 de setembre emmarcada en la Festa Major, la primera Fira de la Cervesa Artesanal de Tiana organitzada per ABAT (Associació de Birra Artesana de Tiana) amb un èxit absolut amb més d’un miler d’assistents.

També fruit d’aquest conveni, el divendres 5 d’octubre es fa al Garden un tast de vins dins del programa Vi+ de la DO Alella que promociona els vins de la DO Alella als diferents municipis que hi formen part. El gran èxit de convocatòria d’aquest tast, amb places exhaurides en un temps rècord i llista d’espera, fa que l’àrea de Promoció Econòmica es plantegi repetir-lo en una data propera.  

La col·laboració de l’Ajuntament de Tiana amb entitats privades locals com el GARDEN TIANA  fan que el poble i els veïns puguin comptar amb nous espais per a activitats relacionades amb la cultura i amb el desenvolupament econòmic del municipi.