Notícies

Dimarts, 15 de març del 2016

Continua amb gran acceptació veïnal la campanya especial de seguretat porta a porta a Tiana

patrulla.JPG

S'han fet més de 150 visites a domicilis particulars

Aquesta campanya es va iniciar el passat 29 de febrer després de l’anàlisi de les dades delinqüencials a Tiana el 2015, on s’ha apreciat un augment de robatoris amb força a domicili tant a habitatges unifamiliars com a pisos. Malgrat aquest augment Tiana continua tenint un dels índexs delinqüencials més baixos de la comarca del Maresme.

En la campanya, en la que hi participen 4 patrulles mixtes amb 8 agents, s’avalua la seguretat dels domicilis particulars dels veïns de les zones més vulnerables del poble i es faciliten consells de seguretat per evitar robatoris. També s’aconsella sobre les mesures de seguretat més efectives que es poden adoptar (alarmes, portes blindades, baldes, temporitzadors automàtics d'encesa de llums, etc).

Aquesta campanya, que ha comptat amb més de 150 visites a domicilis de Tiana, ha tingut una molt bona acollida entre els veïns que agraeixen la feina preventiva dels cossos de seguretat municipals i el dels Mossos d’Esquadra.

Les pròximes setmanes, l’alcaldessa Sra. Ester Pujol assistirà a alguna de les reunions amb els veïns dels blocs de pisos i/o carrers més afectats. La intenció és que la campanya s’acabi a finals del mes de març.

Més informació:
Policia Local de Tiana
Carrer Marquès de Monistrol, 3
Telèfon: 933 95 15 15