Notícies

Dimarts, 29 de març del 2016

Al 2017 els Tres Tombs de Tiana tornen amb molta més força

tres tombs

Per problemes aliens a l’Ajuntament i a l'organització, enguany no hem pogut gaudir de la festivitat de Sant Antoni Abat

Al 2017 Tiana celebrarà els Tres Tombs. L’Ajuntament s’ha reunit amb la comissió organitzadora de la festivitat a Tiana per tal de potenciar-la de cara a l’any vinent.

Tot i ser una tradició molt acceptada al poble, en la que hi col·laboren diferents sectors del municipi, enguany no ha estat possible organitzar en condicions aquesta activitat tan arrelada a Tiana i reprenent l’acord inicial amb la comissió de la festa, s’ha decidit tornar a la periodicitat bianual pactada inicialment.

Així, el primer diumenge de març de l’any 2017 (5 de març), els tianencs i les tianenques podrem tornar a gaudir de la rua, dels cavalls, dels carruatges i de la resta d’animals que seran beneïts com és tradició.

Els Tres Tombs són una festa tradicional catalana amb motiu de Sant Antoni Abat protector dels animals. Són un conjunt de celebracions que consisteixen en les cavalcades dels tres tombs, curses, benediccions dels animals a més d'altres actes.