Notícies

Dijous, 16 de març del 2017

A Tiana posem el focus en les desigualtats

banner quadrat Focus

Nou programa radiofònic a La Local Ràdio Tiana 

Dijous 16 de març de 2017 a les 20:15 h. s'estrena a La Local - Ràdio Tiana 'Focus', el programa d'igualtat al món municipal que sorgeix de la taula de treball creada a partir de la moció sobre igualtat que es va aprovar per unanimitat al ple del consistori del passat mes de novembre.

l programa, conduït pel periodista Toni Bravo, pretén exposar les desigualtats socials actuals i buscar possibles solucions. Per fer-ho es comptarà amb experts en les següents temàtiques:

- Tarifació social
- Desenvolupament Sostenible. Economia Social i Solidària
- Habitatge - Pobresa
- Accessibilitat
- Eix Transversal. Gènere i Educació

En la seva primera edició, 'Focus' té com a convidada a la Sra. Irene Escorihuela, llicenciada en ciències polítiques i dret i directora de l'Observatori DESC que és una plataforma d'entitats i persones que té l'objectiu de mostrar que els drets civils i polítics, a la vida, al vot, els drets econòmics, socials, culturals, ambientals, a l'habitatge, al treball, a l'educació, a la salut, a l'alimentació ... són drets fonamentals de totes les persones. El tema principal que abordarem amb la Sra. Irene Escorihuela és la problemàtica de l'habitatge, donat que ella n'és una experta.

'Focus' es repetirà dissabte a les 13.15 h., diumenge a les 20.15 h., dimarts a les 13.15 h. i dimecres a les 8.15 h. A la web de La Local Ràdio Tiana el programa tindrà un espai propi identificat amb un bàner específic on es recolliran tots els continguts relacionats amb temes de desigualtat.