Notícies

Divendres, 1 de Desembre del 2017

1 de desembre Dia Mundial de la Sida 2017

MANIFEST 17

Comunicat de l'Agència de Salut Pública

Cada any, l’Agència de Salut Pública de Catalunya del Departament de Salut elabora un comunicat per tal de fomentar la conscienciació de la societat i implicar-la en la lluita contra el VIH, al qual s'hi ha adherit la Federació de Municipis de Catalunya, juntament amb 140 entitats publiques i privades, que adquireixen un compromís laboral i professional per fomentar i mantenir el respecte i la no discriminació de les persones que viuen amb el VIH/sida.

L'1  de  desembre  se  celebra  arreu  del  món  el  30è  Dia  Mundial  de  la  Sida,  una  jornada  que  vol  fomentar la conscienciació de la societat i implicar-la en la lluita contra el VIH.

Aquest any, sota el lema "Un salt endavant cap a la fi de la sida” volem compartir i assumir el compromís acordat per la comunitat internacional de posar fi a l’epidèmia com a amenaça per a la salut pública per al 2030, objectiu que forma part de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, aprovada per l’Assemblea de les Nacions Unides.

És important recordar que tots i totes som necessaris per fer un salt endavant, accelerar la fi d’aquesta epidèmia i construir una societat sense VIH.

Adjuntem el comunicat.