Notícies

Dilluns, 23 de març del 2015

Èxit d'assistència a la inauguració de l'itinerari per la vall de montalegre

Itinerari montalegre 3.JPG

Més de 200 persones de totes les edats van poder gaudir de l'entorn natural.

El diumenge 22 de març i coincidint amb el Dia Mundial de l'Aigua, va tenir lloc la inauguració de l'Itinerari de la Vall de Montalegre. Una oportunitat única per a gaudir de l'entorn natural i conèixer elements de gran valor històric i cultural com la Cartoixa de Montalegre, el Cementiri del còlera, la riera de Montalegre i la Font dels ocellets, i el jaciment de Can Sentromà.

Durant la jornada, es va realitzar un petit tram de l'itinerari que va tenir inici a l'Observatori d'Astronomia de Tiana i va finalitzar al cementiri del colèra, vam comptar amb l'assistència de més de 200 persones de totes les edats.

Al finalitzar l'itinerari, vam gaudir de tallers com "Pinta la teva xapa', "Espiadimonis" i "Anellament d'ocells" adreçat als més petits.

La jornada va estar organitzada per l'Ajuntament de Tiana amb la col.laboració de diverses entitats locals com el Parc de la Serralada de Marina, secció local de Tiana de l'ADF la Conreria, Ampa Lola Anglada, Aloc Natura i la Llar de Persones Grans.