Notícies

Dijous, 17 de març del 2016

"Tothom hi era, tothom"

L'Agrupació Artística del Casal recupera ELS PASTORETS

L'Agrupació Artística del Casal recupera una tradició i a la vegada renova un projecte de poble i d'entitat: ELS PASTORETS, de Josep Mª Folch i Torres.


El dissabte 19 de març es farà una reunió oberta a tot el poble, a les 18.00h a la Sala Albéniz, perquè totes aquelles persones que hi vulguin participar ho puguin fer.

L'equip de Els Pastorets estar`format per professionals de diferents sectors, molts d'ells tianencs que donaran al projecte un toc de talent que tant caracteritza al poble.

La campanya feta per l'Agrupació Artística del Casal és "Tothom hi serà, tothom", una de les frases típiques que diu en Getsé durant la representació.

Per tirar endavant Els Pastorets calen actors però també gent amb empenta que encara que no hagi pujat mai dalt de l'escenari li faci il.lusió implicar-se amb l'entitat i amb una tradició.

La crida es fa per a totes aquelles persones que sàpiguen: cosir, pentinar, maquillar, fer volar àngels, enviar a l'infern dimonis, actuar, ballar .... i sobretot que els faci il.lusió implicar-se en el projecte.

Durant la reunió, a banda de pendre nota de totes les persones que vulguin participar, s'explicarà l'abast del projecte i els terminis d'execució. Està previst que els assajos comencin al mes d'abril.