INFOVILA

Festa dels Racons

Festa dels Racons
08391

Festa dels Racons és una associació cultural sense ànim de lucre amb la finalitat de dinamitzar l’oferta cultural de Tiana a través d’una proposta capaç d’arribar a tots els habitants del poble: un itinerari d’arts escèniques al carrer.

Després de la bona acollida de la primera i segona edició, ens trobem preparant la tercera, que tindrà lloc el 30 d’abril del 2016.

El projecte es basa en la manifestació de l’art a l’espai urbà mitjançant un conjunt de propostes artístiques a diferents indrets de Tiana (carrers, places, balcons, jardins, etc).

A cada racó hi tindrà lloc una de les creacions de cada persona o grup participant, i el públic les anirà descobrint amb l’acompanyament d’un guia creant així un espectacle multidisciplinari, únic i efímer. Un passeig màgic i deliciós!

L’objectiu principal de la Festa és descontextualitzar les arts escèniques del seu entorn habitual per apropar-les a nous públics. Amb això volem trencar amb la tradicional frontera entre l’artista i l’espectador oferint una experiència d’intimitat i de naturalitat en relació a les arts.

Tots els espectacles són gratuïts i aptes per a qualsevol persona.

Per poder finançar a Festa aquest any hem comptat amb esponsors que han col·laborat econòmicament, a la vegada que hem posat a la venda bosses de tela amb un disseny original de la Roser Cussó.

L’equip de la Festa dels Racons està format per Roser Cussó, Andrea Nevado, Carlota Orobitg i Anna Molas.

Anna Molas