INFOVILA

Agrupació Artística del Casal

Agrupació Artística del Casal
Av. Isaac Albéniz, 8
08391
933954149

L´agrupació puja per primer cop dalt de l´escenari l´any 1984 amb l´obra La Pepa Maca. Els fundadors dels grup (Carme León, Jaume Cuní i Fe Merlos) volen reviure l´esperit que als anys cinquanta va tenir lloc a la catequística parroquial i retornen el teatre amateur als escenaris tianencs. La Sala Albéniz ha estat el marc on l´Agrupació Artística del Casal ha posat en escena les seves obres i els seus muntatges teatrals. 

L´any 1985, de la mà del director Jordi Gonzalbes, es recuperen les revistes que van omplir el teatre als anys trenta i es torna a posar en escena el Tiana Somriu que es va deixar definitivament de fer l´any 1987, després de tres edicions exitoses i a causa de l´inici de les obres de remodelació de la Sala Albéniz. 

El 1989 s´estrena la secció infantil amb l´obra La comèdia de l´olla dirigida per Fe Merlos. 

L´any 1990 el grup recupera L´estel de Natzaret i a partir de l´any 91 posa en escena, cada Nadal, Els pastorets, de Josep Mª Folch i Torres fins l´any 98.

En motiu del desè aniversari, l´any 1993, l´Agrupació treu el teatre al carrer i presenta a la plaça de la Ciutadella La Rambla de les floristes, de Josep Maria de Sagarra, de la mà del director Francesc Valls. Hi intervenen un centenar d´actors. La secció juvenil de l´Agrupació presenta La blanca rosa sirena de la mar blava per celebrar els deu anys del grup. 

Actualment l´agrupació té més cent nens i nenes que participen en el taller de teatre infantil i organitza, també, juntament amb l´escola de dansa Rosa Salvat, els cursos de balls de saló. 

Juntament amb la Societat Recreativa Nou Pins organitza el Concurs de Teatre Vila de Tiana.

Anna Parreño

Teatre amateur

Taller de teatre infantil i juvenil

Cursos de ball de saló