L'Ajuntament

L'Ajuntament

Esther Pujol

Benvingudes i benvinguts a aquesta nova pàgina web de l’Ajuntament de Tiana, una finestra oberta a la informació, a la participació, al diàleg i, molt especialment, una finestra oberta als als serveis que des de la nostra administració desenvolupem per a vosaltres.

Des de la meva arribada a l’Alcaldia l’any 2011, he tingut un especial interès per incorporar les tecnologies de la informació a la gestió municipal, convençuda de les enormes possibilitats que ofereixen per apropar els serveis a la ciutadania. Calia una actualització de l’antic web amb funcions noves i novedoses. El resultat és aquest espai que hem elaborat amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb un equip d’experts en comunicació tecnològica locals, de Tiana.

És un espai ambiciós; un espai des del que podreu conèixer més i amb més detall el nostre poble; un espai perquè pugueu fer gestions amb l’Ajuntament des de casa, sense limitacions d’horaris i perquè sense horaris també us pugueu descarregar la informació local a través de càpsules informatives via internet. Un espai perquè interactuem amb les xarxes socials i des d’on podeu disposar gratuïtament del vostre propi aparador virtual (bloc, web, webloc...) ja sigueu persones físiques, comerços, serveis o entitats...; en definitiva, un espai innovador amb un nou model de relació d’atenció ciutadana.

El desplegament i la millora del web serà continuada; per l’Ajuntament de Tiana és un repte, però des del primer moment amb el convenciment que calia apostar per un major grau de transparència, informació i atenció a la ciutadania pròpia dels temps actuals.

Us convido a que navegueu per aquest espai web de l’Ajuntament de Tiana perquè hi trobareu tants racons i possibilitats com quan us passegeu pel nostre poble. És tot vostre.