Comunicats

Dimecres, 16 de maig del 2018

Tarifes publicitàries Tast Tiana 2018

tarifes publicitat

Les empreses poden col·laborar amb el Tast mitjançant insercions publicitàries o patrocinis

El Tast Tiana és la mostra gastronòmica i del vi de Tiana que enguany arriba a la 10ena edició. Amb els anys, la mostra ha esdevinvgut molt més que una cita pels amants del bon beure i el bon menjar, transformant-se en un ‘imprescindible’ de la comarca per la oferta gastronòmica, cultural i d’oci que s’ofereix als visitants en el marc privilegiat i incomparable d’un poble únic com Tiana.

La mostra se celebra el segon cap de setmana de juny i coincideix amb la Festa Major Petita de Sant Antoni. La desena edició del Tast la celebrem els dies 8, 9 i 10 de juny que seran dies plens de festa, amb activitats per petits i grans, algunes gratuïtes i d’altres amb inscripció prèvia, relacionades amb la cultura, el vi i la gastronomia. 

Les empreses que ho desitgin poden col·laborar amb el Tast Tiana mitjançant insercions publicitàries o patrocinis. L’aportació econòmica contribuirà a la despesa generada per l’organització del Tast Tiana  i es regularà mitjançant conveni amb l’Ajuntament de Tiana. Els imports i modalitats de publicitat es detallen al PDF adjunt.