Comunicats

Dimarts, 21 de juny del 2016

Que la revetlla sigui una festa per tots

coca revetlla

L'Ajuntament aconsella viure la festa amb responsabilitat

L'Ajuntament de Tiana a través de la regidoria de Medi Ambient recomana seny i responsabilitat en les celebracions de festes populars com les revetlles que s'acosten. S'ha de tenir una especial precaució amb el material pirotècnic i l'encesa de fogueres. Els consells de protecció civil volen minimitzar els riscos que comporta l'ús d'aquest material, davant dels quals són vulnerables tant les persones com el medi natural.

Des de l'Ajuntament de Tiana fa anys que es prenen mesures per evitar accidents en aquestes festivitats com són la desbrossada i neteja dels solars del municipi així com dels marges de les zones boscoses que limiten amb cases o zones urbanitzades.

També us demanem que tingueu consciència dels riscos de jugar amb foc i amb el material pirotècnic:


- Pel que fa als petards, s'ha de vigilar el comportament dels més petits, seguir les instruccions d'ús dels fabricants i no llançar coets a prop del bosc.


- Les fogueres (que sempre han d'haver estat prèviament autoritzades) s'han d'encendre aïllades dels edificis, sempre sota la supervisió d'adults i no s'hi ha de llançar elements que puguin explotar o enlairar-se.

- En els correfocs cal seguir les instruccions dels organitzadors i vestir-se adequadament.

Per més informació consulteu:

http://web.gencat.cat/ca/actualitat/reportatges/revetlles/revetlles-amb-precaucio