Comunicats

Dilluns, 6 de juny del 2016

Primera edició del concurs de cuina del Tast Tiana

LOGO TASTETXEF

Bases i butlleta d'inscripció al concurs

Una de les novetats que presenta el Tast Tiana 2016 és la convocatòria de la primera edició del concurs de cuina del Tast Tiana: el TastetXef. Les bases del concurs són les següents:

1. A la primera edició del “TastetXef” hi poden participar un total de 8 persones que s’escolliran per rigorós ordre d’inscripció. Hi pot participar qualsevol persona empadronada a Tiana, sense distinció de sexe o edat.

2. Per participar, cal omplir la butlleta d’inscripció que trobareu al final de la pàgina amb nom, cognoms, edat, dni i telèfon de contacte. També podeu omplir aquesta butlleta al registre de l’Ajuntament (de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 h. dimarts i dijous de 17.00 a 20.00 h.)

3. El TastetXef es celebrarà a la masia de Can Riera. Seran dues semifinals, una divendres i una altra dissabte amb 4 participants cadascuna. Els guanyadors de cadascuna de les semifinals s’enfrontaran diumenge a la gran final del TastetXef que clausurarà el Tast Tiana 2016.

4. Els participants (semifinalistes) tindran 90 minuts per elaborar dos plats (un de fred i un de calent) amb els ingredients i els estris de cuina que els proporcionarà la organització. Al blog del Tast Tiana anirem donant pistes de quins són aquests dos plats que hauran de cuinar els concursants.

5. Final: els dos finalistes tindran 45 minuts per elaborar un plat amb els ingredients i els estris de cuina que els proporcionarà la organització.

6. El jurat estarà format per restauradors participants al Tast Tiana 2016 i valoraran l’habilitat dels participants en l’elaboració del plat, el gust del mateix i la presentació final.

7.  Premis: el guanyador del TastetXef obtindrà un gran premi relacionat amb la cuina, amb la gastronomia i amb Tiana.

8. La presentació al concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases i del veredicte del jurat.