Comunicats

Dimecres, 16 de maig del 2018

Tercera edició del concurs de cuina del Tast: TastetXef

LOGO TASTETXEF

Bases i butlleta d'inscripció

Després de l’èxit de les dues edicions anteriors del concurs de cuina de la mostra celebrat a Can Riera, el TastetXef torna amb més força que mai. Les bases del concurs són les següents:

1. A la tercera edició del “TastetXef” hi poden participar un total de 4 parelles (formades per dues persones) que s’escolliran per rigorós ordre d’inscripció. Els participants han d’estar empadronats a Tiana.

2. Per participar, caldrà omplir la butlleta d’inscripció que trobareu al peu d'aquesta pàgina, enviar-la per correu electrònic a tiana.premsa@tiana.cat o entregar-la al registre de l’Ajuntament (de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 h. dimarts i dijous de 17.00 a 20.00 h). 

3. El TastetXef se celebrarà a Can Riera el dissabte 9 de juny. Les 4 parelles participants escollides tindran 90 minuts per elaborar 3 plats: un fred, un calent i unes postres amb els ingredients i els estris de cuina que els proporcionarà l'organització.

4. El jurat del TastetXef 2018 valorarà l’habilitat dels participants en l’elaboració dels plats, el gust, la presentació i la neteja i l’ordre de l’espai de treball.

5.  Premis: la parella guanyadora del TastetXef obtindrà un gran premi relacionat amb la cuina i la gastronomia.

6. La presentació al concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases i del veredicte del jurat.