Comunicats

Divendres, 7 de setembre del 2018

La Policia Local de Tiana està fent proves amb el radar mòbil a diferents vies del poble

radar mobil

A petició dels propis veïns que denuncien que els conductors no respecten la velocitat que marca la via

L’Ajuntament inicia una campanya de prevenció d’accidents i aposta per una mobilitat segura davant els constants requeriments de veïns particulars de Tiana i de diverses associacions veïnals, així com davant de la mateixa petició per part d’alguns grups polítics en el Ple Municipal. En aquest sentit, la Policia Local va aprovar l’adquisició d’un radar mòbil per comprovar l’excés de la velocitat a determinades vies de la nostra vila i poder aplicar mesures correctives adreçades a augmentar la seguretat de les persones i la prevenció d’accidents de trànsit.

Les vies on s’han demandat més comprovacions d’excés de velocitat són el Passeig de la Vilesa, el Camí dels Francesos, l’Avinguda Onze de Setembre i el carrer Gosch, especialment la seva entrada des de la carretera. Per aquest motiu i al llarg dels pròxims dies, serà habitual veure una de les patrulles de la Policia Local de Tiana realitzant proves i comprovacions de la velocitat real dels vehicles que circulen per aquests carrers. El radar mòbil permetrà no només el control de la velocitat sinó també realitzar aforaments en moments puntuals en els quals es necessiti informació de la via publica al respecte.

Actualment i en aquest període de proves no s’està sancionant als infractors. Un cop passada la Festa Major el radar mòbil entrarà en funcionament i els vehicles que superin la velocitat que marca la via, seran sancionats.

Recordem que el radar mòbil és una mesura de prevenció d’accidents que es pren davant la percepció d’inseguretat de les persones  i que en cap cas té un afany recaptatori.