Comunicats

Dimecres, 20 de setembre del 2017

El govern municipal de Tiana rebutja les actuacions contra les institucions catalanes

comunicat

I reclama diàleg per resoldre el conflicte entre Catalunya i Espanya

El govern municipal de Tiana rebutja frontalment les actuacions d’avui dimecres 20 de setembre per part de la Guàrdia Civil a diferents departaments de la Generalitat de Catalunya que han inclòs escorcolls i detencions.

Al matí la Guàrdia Civil ha entrat a les conselleries d'Economia, Afers Exteriors, Governació i Afers Socials de la Generalitat de Catalunya on han realitzat escorcolls i diverses detencions.
Des de l'equip de govern de l'Ajuntament de Tiana considerem que la situació que es viu a Catalunya, és producte de la voluntat del govern que presideix Mariano Rajoy de resoldre un problema polític amb mitjans exclusivament policials i judicials. I aquesta voluntat, no només no ajuda a resoldre el conflicte sinó que el que fa és afegir més llenya al foc..

L'equip de govern de l’Ajuntament de Tiana vol reiterar una vegada més el seu compromís amb la democràcia i la determinació de defensar ara i sempre les institucions de Catalunya, les seves llibertats i els seus drets. En aquest sentit, fem una crida a la responsabilitat i emplacem al Govern espanyol que cessi en la utilització arbitrària de les institucions judicials i d'ordre públic, al mateix temps que demanem que s’enceti un diàleg urgent i responsable que ajudi a resoldre aquest conflicte.