Comunicats

Dimecres, 7 de setembre del 2016

DIES D'APERTURA DE LA PISCINA MUNICIPAL DURANT AQUEST MES

Piscina municipal-1.JPG

La piscina obrirà els dies 1, 4, 10, 11, 16, 17 i 18 de setembre

El motiu de que la piscina d'estiu obri només els dies detallats anteriorment és degut a la baixa afluència d'usuaris durant el mes de setembre.

El calendari d'apertura de la piscina es planifica durant els mesos de maig i juny i el fem en relació a l'històric d'afluència d'anys anteriors, per tant no es pot anticipar al temps que farà al setembre i preveure la apertura en funció de la climatologia.

Obrir durant tot el mes de setembre implica la contractació de tots els recursos necessaris perquè la piscina estigui al 100% operativa (socorrisme, personal de control, manteniment, etc...), recursos que no s'han contractat perquè fins ara no ha estat necessari, ja que l'afluència d'usuaris durant el mes en qüestió, com s'ha explicat, sempre ha estat baixa.

Tot i així, s'estudiarem la posibilitat d'obrir la piscina al setembre de cara a la propera temporada d'estiu en funció de la climatologia.

Aprofitem per informar que aquest any les inversions s'han destinat a realitzar millores en el sistema de filtració i neteja de la piscina (robot netejador, filtres, bombes, dipòsits, etc..) en mobiliari exterior (taules pícnic i parasols) i posar en marxa el nou sistema de venda on-line d'entrades i abonaments.