Comunicats

Dilluns, 5 de novembre del 2018

Comunicat Oficial

comunicat

De l'Ajuntament de Tiana i el Consell d'Igualtat

El Consell d’Igualtat amb el Consistori unànimement rebutgem i condemnem qualsevol acte d'abús i violència contra les dones i contra qualsevol persona. Aquesta darrera setmana ens hem sentit colpits en saber que una dona del nostre poble ha denunciat una agressió sexual en un establiment local.

Volem expressar des d'aquí el més enèrgic rebuig a l'acte execrable de l’abús sexual i fer arribar el nostre suport i solidaritat a la jove i la seva família i amics, i també a qualsevol altra persona que hagi patit agressions i violència a la nostra vila.

Per aquest motiu, l'Ajuntament ha decidit personar-se com acusació particular per a contribuir al fet que aquests fets es jutgin amb el rigor i la contundència que mereixen. A més, entre altres mesures, l'Ajuntament ja ha iniciat un exhaustiu seguiment de l'activitat de l'establiment per vetllar per la seguretat de tothomi evitar qualsevol incident, així com per seguir respectuosament la instrucció del cas i valorar el compliment de les condicions per la continuïtat d'aquest negoci.

Amb totes aquestes mesures, volem recolzar amb calidesa i fermesa a la jove i la seva família i tranquil·litzar a la població respecte al compromís públic que, respectant acuradament el procediment legal engegat, manté aquest Consell.

Així doncs, des del Consell d'Igualtat i del Consistori, unànimement, ens manifestem clarament per a dir que a la nostra vila 'no és no' i que esmerçarem tots els nostres esforços per erradicar del nostre entorn qualsevol expressió de violència masclista.