Comunicats

Divendres, 3 de novembre del 2017

Comunicat Oficial

comunicat

Del govern municipal en relació a les detencions del vicepresident i dels consellers de la Generalitat de Catalunya

L’equip de govern de l’Ajuntament de Tiana vol expressar una vegada més el seu rebuig frontal a les detencions del vicepresident i dels consellers de la Generalitat de Catalunya. Considerem del tot injustificable que algú estigui en presó preventiva per defensar les seves idees i volem mostrar la nostra total disconformitat amb l’evident judicialització que s’està fent de la política. Insistim, el conflicte que viu el nostre país només es pot resoldre a través de la política.

L’empresonament de representants polítics atempta contra els drets i les llibertats fonamentals i dificulta enormement la celebració, amb un mínim de normalitat, de les eleccions al Parlament de Catalunya previstes per al proper 21 de desembre. Considerem també que les darreres actuacions de l’Audiència Nacional posen l'Estat espanyol fora dels valors que estableix el marc europeu.

L’equip de govern d’aquest Ajuntament vol expressar tot el seu suport a les persones empresonades i a les seves famílies i ens reiterem en la demanda de la seva llibertat immediata.

Ens mantindrem ferms en la defensa de les institucions catalanes i dels seus representants escollits democràticament.

Tiana, 3 de novembre de 2017