Comunicats

Dilluns, 5 de Desembre del 2016

Comunicat de l'Ajuntament de Tiana

Cotxe policia.JPG

Davant d'algunes informacions errònies i davant d'alguns rumors que s'estan escampant a través de les xarxes socials, l'Ajuntament de Tiana informa:

- Tiana continua tenint un dels índexs delinqüencials més baixos de la comarca, amb les dades de Mossos d'Esquadra a disposició de qui les sol·liciti. Certament, les dades demostren que al novembre i desembre hi ha un repunt de la delinqüència i per això s'han reforçat els operatius i s'han dissenyat campanyes informatives específiques. La Policia Local treballa en coordinació amb Mossos per vetllar per la seguretat dels veïns.

- Aquesta passada nit s'ha produït un robatori pel mètode de l'encastament a l'estanc del poble (sent lamentablement un dels tres municipis triats per aquests delinqüents, juntament amb Sant Celoni i Terrassa). Mossos tenen la matrícula del vehicle i estan buscant els responsables.

- L'Ajuntament de Tiana, en coordinació amb Mossos va engegar al mes de novembre la campanya informativa i de prevenció 'Tiana, amb els ulls ben oberts', amb una bustiada amb consells a tot el poble, vídeos i xerrades amb les comunitats més vulnerables.

- Desmentim rotundament que hi hagi convocada cap reunió els pròxims dies amb els veïns i amb algun grup polític municipal. Com sempre, s'han fet, es fan i es faran reunions bilaterals amb col·lectius de zones específiques considerades per la policia com a especialment vulnerables. En aquest sentit, lamentem que determinats grups municipals utilitzin un tema tan sensible i tan important per crear alarma entre els veïns i demanem responsabilitat als mitjans de comunicació a l'hora d'informar i contrastar les dades sempre amb les fonts que disposen de les dades reals. Les informacions errònies entorpeixen la tasca dels cossos de seguretat.

Tiana, 5 de desembre de 2016