Agenda

22
del Divendres, 22 de setembre del 2017
fins al Divendres, 22 de setembre del 2017
19.30h

Misteris per escapar

repte escapada

Repte d'escapada a Tiana

Reuneix un grup de 10 amics majors de 12 anys per afrontar el repte. Prepara't per tenir la ment ben desperta i afrontar els reptes que et trobis. Enigmes i misteris que t'indicaran el camí a seguir. Mira de ser ràpid, ja que el temps correrà en contra teu. Juga bé les teves cartes però procura que no t'enganyin i et facin perdre el temps.

Se't donaran unes monedes per facilitar-te el camí, però gasta-les amb compte. Qui sap si en trobaràs més? Qui sap si no et tocarà gastar-les per poder seguir?

Pel camí revisitaràs llocs que potser coneixes però hauràs de mirar-los com mai ho havies fet abans. Places, edificis, racons... Que per a vosaltres mai tornaran a ser els mateixos.

Recorda que no estàs sol, hi ha altres equips intentant resoldre el misteri... Els hi posaràs el camí fàcil? No només jugues... formes part de la trampa.

Instruccions:

Els jugadors tenen 90 minuts per resoldre l'enigma. Se'ls facilitaran unes monedes amb les quals podran, subornar aquells que es trobin, pagar favors, adquirir objectes o boicotejar proves. No podran fer ús dels seus telèfons o seran penalitzats. Tan sols podran fer ús del walkie que se'ls facilitarà en les poques ocasions que se'ls indiqui o seran penalitzats. Els membres dels equips han d'anar en grup o seran penalitzats.

Grups de 15 persones com a màxim.

Inscripcions en el formulari adjunt. Preu per persona 
5€.